Підвищення мотивації учнів старшої школи до вивчення граматики англійської мови засобами цифрових застосунків - Синенко, Юляї Ігорівна (My University, 2023)
Науковий керівник: Пономаренко О.В., канд. пед. наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов; Рецензенти: Плотніков Є.О., канд. пед. наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов; Москалець О.О., канд. пед. наук, доцент кафедри лінгвістики та перекладу факультету романо-германської філології Київського університету імені Бориса Грінченка