Ніжинська вокальна школа: віхи розвитку та представники - Кавунник, О. А. (Вісник Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, 2014)
У статті визначено віхи розвитку ніжинської вокальної школи, а також форми культуротворчої, виконавської, науково-методичної діяльності її представників у контексті різножанрової спадщини, сценічно-виконавських традицій вокального мистецтва в музичній культурі України на зламі ХХ–ХХІ ст.
Keywords: музична регіоніка; ніжинська вокальна школа; культуротворчість; музичне середовище