Практикум з інформаційних технологій у професійній діяльності - Бугаєць, Н. О.; Лисенко, І. М. (НДУ ім. М. Гоголя, 2022)
В запропонованому практикумі містяться практичні завдання, виконання яких дає можливість закріпити здобуті знання з тем: використання хмарних сервісів для створення навчальних електронних ресурсів та спільної роботи, розробка інформаційно-демонстраційних матеріалів, послуги програми Microsoft Power Point для створення презентацій, робота зі структурованими документами, використання послуг програми Microsoft Office Word для оформлення наукових текстів, послуги програми Microsoft Excel для опрацювання та аналізу даних в електронних таблицях та створення електронного курсу на платформі Moodle, розробка тестів та проведення тестового контролю засобами системи Moodle.
Рекомендується для магістрантів галузі знань 01 Освіта/Педагогіка.
Keywords: хмарні технології; інфографіка; презентація; електронна таблиця