Культурна дипломатія - Мицик, Л. М. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Навчально-методичний посібник віддзеркалює зміст, мету і завдання курсу «Культурна дипломатіїя», вміщує авторську навчальну програму курсу, плани семінарських занять, списки рекомендованих джерел і літератури до кожної теми заняття та до курсу в цілому. Курс покликаний розкрити роль культурної дипломатії в міжнародно-політичних процесах сучасності, можливості міжкультурного діалогу у створенні позитивного іміджу держави в міжнародному середовищі. Посібник відповідає вимогам кредитно-модульної системи організації навчального процесу. До посібника включені методичні матеріали до усіх основних форм навчальної діяльності студентів (лекція, семінар, курсова робота, підсумковий іспит) та розгорнута характеристика системи її оцінювання. Посібник розрахований на студентів гуманітарних та соціально-політичних спеціальностей вищих навчальних закладів, аспірантів, викладачів.