МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО НАПИСАННЯ ТА ЗАХИСТУ МАГІСТЕРСЬКОЇ РОБОТИ - Аніщук, А. М. (Видавництво НДУ ім.М. В. Гоголя, 2017)
Рекомендації характеризують зміст та послідовність етапів під-го¬тов¬ки, написання, оформлення та захисту кваліфікаційної науко¬во-дослідної роботи. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спе¬ціаль¬ністю: 012 "Дошкільна освіта".
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО НАПИСАННЯ ТА ЗАХИСТУ МАГІСТЕРСЬКОЇ РОБОТИ зі спеціальності: 012 "Дошкільна освіта" (2-ге видання, доповнене та перероблене)
У методичних рекомендаціях висвітлено; загальні положення, програма роботи над магістерською, структура магістерської роботи, визначення теоретичних основ дослідження, збір фактичного матеріалу, оформлення магістерської роботи, експертиза магістерської роботи, захист магістерської роботи,оцінка магістерської роботи. додатки.
Keywords: методичні рекомендації; магістерські роботи