Часопис історико-юридичного факультету Вип. 6 - (:unkn) unknown (My University, 2015)
До збірника включено наукові праці викладачів кафедр всесвіт- ньої історії та історії України Ніжинського державного університе- ту імені Миколи Гоголя, а також викладачів навчальних закладів, з якими співпрацює університет, з широкого кола питань розвитку історичного процесу від найдавніших часів до сьогодення.
Збірник наукових праць