Методичні рекомендації до виконання випускних кваліфікаційних робіт бакалавра зі спеціальності 106 Географія - Барановський, М. О.; Барановська, О. В.; Мирон, І. В. (НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Методичний посібник «Методичні рекомендації до виконання випускних кваліфікаційних робіт бакалавра зі спеціальності 106 Географія» містить вказівки до написання й оформлення кваліфікаційних робіт бакалавра з географічних дисциплін. Призначений для здобувачів закладів вищої освіти, які навчаються на освітніх програмах зі спеціальності 106 Географія. Посібник стане в пригоді вчителям географії та учням при підготовці й оформленні науково-дослідницьких робіт.