Методичні рекомендації з організації та проведення педагогічної практики здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 013 Початкова освіта - Білоусова, Н. В.; Бобро, А. А.; Гордієнко, Т. В.; Філоненко, О. С. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Методичні рекомендації з організації та проведення педагогічної практики здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 013 Початкова освіта є допоміжним матеріалом у формуванні професійної майстерності майбутніх учителів початкових класів. У змісті методичних рекомендацій розглядаються питання, пов’язані з виконанням функцій вчителя початкових класів, роботою заступника директора ЗЗСО з НВР, організацією виховної та методич ної роботи школи. Подано методичні рекомендації щодо самоосвіти вчителя як складника системи внутрішньошкільної методичної роботи. Представлені джерела інформації та додатки, що допоможуть здобувачам у виконанні самостійної роботи. Методичні рекомендації адресовано здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 013 Початкова освіта, викладачам університету, адміністрації та вчителям початкових класів закладів загальної середньої освіти.
Keywords: методичні рекомендації; педагогічна практика; 013 Початкова освіта