Обриси на серці. - Забарний, Олександр Вадимович (ПП Лисенко М.М., 2017)
До нової книги письменника і науковця Олександра Забарного увійшли драматичні твори та оповідання написані протягом останніх років. Тематика цих творів різноманітна: тут і захоплюючі екскурси в сиву минувшину нашої держави, і історії людського буття, і тривоги за сучасне Батьківщини. Усі ці твори опромінені синівською любов’ю автора до України і оригінальністю його художнього таланту.
Драматичні твори та оповідання
Keywords: драматичні твори; оповідання