Організація самостійної роботи магістрантів освітньо-професійної програми «Середня освіта (Музичне мистецтво)» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 014 Середня освіта за предметною спеціальністю 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво) галузі знань 01 Освіта/Педагогіка: методичні вказівки - (:unkn) unknown (НДУ ім. Миколи Гоголя, 2021)
Дані методичні вказівки є путівником до виконання самостійної роботи. У них висвітлюється головні шляхи реалізації та основні вимоги до організації самостійної роботи студентів, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Середня освіта (Музичне мистецтво)» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 014 Середня освіта за предметною спеціальністю 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво) галузі знань 01 Освіта/Педагогіка.