МЕТОД БЕСІДИ: ЗАГАЛЬНОДИДАКТИЧНА ТА МЕТОДИКО-ЛІТЕРАТУРНА СПЕЦИФІКА - Бондаренко, Юрій Іванович (Українська мова і література в школах України, 2017)
Автор статті дає оцінку методу бесіди з позицій загальної дидактики та методики навчання літератури. Він демонструє широкий спектр різних видів названої діяльності, здійснюючи її систематизацію за напрямками і шляхами вивчення літературного матеріалу.
The method of conversation: general didactic, methodological and literary features
The author evaluates the method of conversation from the standpoint of general didactics as well as methodology of literature teaching. He demonstrates a broad spectrum of various types of this activity and systematizes them based on vectors and ways of studying literary material.
Keywords: метод бесіди; дидактика; методика літератури; шляхи вивчення літературного матеріалу; види бесід