ЗБІРНИК наукових доробків студентів-дослідників факультету психології та соціальної роботи ВИПУСК 5 - (:unkn) unknown (My University, 2013)
До збірника увійшли матеріали й тези конференції молодих науковців спе-ціальності "Соціальна педагогіка", "Студентський науковий вимір соціально-педаго-гічних проблем сьогодення", яка відбулася у березні 2013 року на факультеті психології та соціальної роботи НДУ імені Миколи Гоголя.