Основи педагогічної техніки - Пихтіна, Н. П.; Тукач, І.І. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2016)
Хрестоматія включає джерела вітчизняних та зарубіжних авторів щодо сутності і складових педагогічної техніки. Тексти підібрано відповідно до розділів і тем навчальної та робочої програм дисципліни "Основи педагогічної техніки". Доцільна для використання при підготовці до семінарів і лабораторних занять з дисципліни. Може бути корисною студентам усіх педагогічних та споріднених спеціальностей (соціальна педагогіка і соціальна робота, практична психологія) та викладачам.
Keywords: педагогічна майстерність; педагогічна техніка; зовнішня техніка; сценічна майстерність; педагогічне спілкування; комунікативні вміння; комунікативні здібності; педагогічне спілкування