Психолого-педагогічні аспекти розвитку дитини раннього віку - Кононко, О. Л.; Матвієнко, С. І. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2019)
Рекомендовано для магістрантів спеціальності “Дошкільна освіта”, викладачів і фахівців у галузі дошкільної освіти.
Keywords: раннє дитинство; середовище як чинник особистісного зростання; готовність фахівця дошкільної освіти до роботи з дітьми раннього віку