«Конструкції на позначення міжособистісних стосунків як сигнали ідіостилю автора (на матеріалі оповідань Елізабет Строт)» - Бідненко, Катерина Віталіївна (My University, 2020)
Науковий керівник: Талавіра Наталія Михайлівна, канд. філол. наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов; Рецензент: канд. пед. н., доц., Карпенко Н. М., Рецензент: канд. філол. н., доц. Щербак О. М.