АНГЛІЙСЬКІ ФРАЗЕОЛОГІЗМИ В ХУДОЖНЬОМУ ДИСКУРСІ: ПЕРЕКЛАДАЦЬКИЙ АСПЕКТ - Абдишукурова, Ліліана Аллабердиєвна (My University, 2021)
Науковий керівник: Серебрянська Ірина Миколаївна, д.ф.н., професор; Рецензент: Жиленко І.Р., д.ф.н., доцент кафедри журналістики та філології Сумського державного університету, Рецензент: Халимон І.Й., к.п.н., доцент кафедри прикладної лінгвістики