ТУРИСТИЧНО-РЕКРЕАЦІЙНІ РЕСУРСИ РІВНЕНЩИНИ ТА ВИКОРИСТАННЯ ДОСЛІДЖЕННЯ В ОСВІТНЬО-ВИХОВНОМУ ПРОЦЕСІ - Хиль, Ярина Олексіївна (My University, 2023)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр Освітньо-професійна програма: Середня освіта (Географія) зі спеціальності 014 Середня освіта (Географія) Студентки Хиль Ярини Олексіївни Науковий керівник: Остапчук Валентина Володимирівна, канд. геогр. наук, доцент Рецензенти: Безпала О. В. - кандидат географічних наук, старший викладач кафедри соціально-гуманітарних наук Відокремленого підрозділу НУБіП України "Ніжинський агротехнічний інститут" Філоненко І.М. – кандидат географічних наук, доцент кафедри географії, туризму та спорту Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя