ГЕОГРАФІЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ТОПОНІМІВ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ТА ЇХ ВИВЧЕННЯ У ШКІЛЬНІЙ ГЕОГРАФІЇ - Мельник, Максим Васильович (My University, 2023)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр Освітньо-професійна програма: Середня освіта (Географія) зі спеціальності 014 Середня освіта (Географія) Студента: Мельника Максима Васильовича Науковий керівник: Барановська Ольга Віталіївна, канд. геогр. наук, доцент Рецензенти: Алєшугіна Наталія Олександрівна, канд. економ. наук, доцент кафедри аграрних технологій та лісового господарства НУ «Чернігівська політехніка» Шовкун Тетяна Миколаївна, канд. геогр. наук, доцент кафедри географії, туризму та спорту НДУ імені Миколи Гоголя