Практична підготовка майбутніх фахівців із соціальної роботи: другий (магістерський) рівень вищої освіти - Конончук, А. І.; Зінченко, Т. В. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
У посібнику розкрито структуру та зміст практичної підготовки майбутніх фахівців із соціальної роботи другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 231 Соціальна робота. Висвітлено загальні положення організації практики: мету, завдання, форми і методи проведення, функції керівника та методиста практики, обов’язки студента-практиканта, вимоги до змісту та оформлення звітної документації, опис технології оцінювання результатів практики. Видання призначене для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, які опановують освітню програму «Соціальна робота. Управління соціальним закладом», викладачів закладів вищої освіти – керівників практики, супервізорів баз практики, наукових працівників.