ХАРАКТЕРИСТИКА РІВНІВ СФОРМОВАНОСТІ В ДІТЕЙ 5–7 РОКІВ УМІННЯ ДОЛАТИ СТРАХ - Бобро, Л. В. (Видавництво НДУ ім. Миколи Гоголя, 2017)
У статті автором піднімається важливе питання педагогічної теорії і практики – уміння долати страхи в дітей 5–7 років. Визначено сутність по-няття "уміння дошкільника долати страх". Проаналізовано результати констатувального етапу експерименту. Представлено результати викори-станих методів дослідження: бесід, спостереження, проективної методики. Надано кількісну та якісну характеристику отриманих даних.
Keywords: страх; уміння дошкільника долати страх; рівень сформованості уміння долати страх