ПООБРАЗНИЙ АНАЛІЗ: ЗМІСТ, ЗАГАЛЬНІ ПРИНЦИПИ, ВИДИ ХАРАКТЕРИСТИК - Бондаренко, Юрій Іванович (My University, 2016)
У цій статті підсумовано результати, опубліковані в низці статей, присвячених проблемі вивчення образів-персонажів літературних творів у школі. Автор матеріалу узагальнює діяльність учителя та учнів у процесі аналізу літературних героїв, а також формує концептуальні засади такої роботи.
Keywords: образ-персонаж; пообразний аналіз; зміст навчання; принципи навчання; види характеристик