Державний устрій у законодавчих актах в період Гетьманату П. П. Скоропадського: історичний аспект - Грибенко, О. М. (Видавництво НДУ ім.М. В. Гоголя, 2017)
У даній науковій публікації досліджується законотворча діяльність вищих гілок влади щодо розбудови Української державності за добу гетьманату П. Скоропадського. Розкриваються особливості конс- титуційно-правового регулювання дежавного устрою у норматив- но-правових актах Української Держави (квітень-грудень 1918 р.).
This scientific publication examines the legislative activity of the highest authorities on the development of Ukrainian statehood in the period of the Hetmanate P. Skoropadsky (April-December 1918). The features of the constitutional and legal regulation of the state building process in the regulatory legal acts of the Ukrainian state (April-December 1918) are disclosed.
Keywords: конституційно-правовий акт; монархія; Державна канцелярія; Court of Ukraine (State Senate); constitutional legal act; monarchy