Історичний альманах. Вип. 14 - (:unkn) unknown (НДУ ім. Миколи Гоголя, 2021)
Матеріали надруковані в авторській редакції. За достовірність фактів, цитат, власних імен, посилань на джерела та інших відомостей відповідають автори публікацій.
Збірник наукових праць студентів історико-юридичного факультету