Стилістична норма: збірник вправ і завдань - Кайдаш, А. М. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
Навчальний посібник містить систему вправ і завдань, розроблену за всіма основними темами з лінгвостилістики. Мовний матеріал представляє як поетичні і прозові тексти української літератури, так і авторські напрацювання. Для вироблення навичок грамотного мовлення та письма в цифровому форматі подано QR-коди до тренувальних вправ. Навчальне видання адресується студентам, учням закладів середньої освіти, усім, хто прагне підвищувати рівень грамотності, учителям для підготування до уроків української мови.