«Координационные соединения: синтез и свойства» (посвящается памяти члена-кореспондента НАН Украины, профессора Г.А.Ковтуна) - (:unkn) unknown (My University, 2010)
Збірник містить тези доповідей Міжнародна науково-практична конференція „Координаційні сполуки: синтез і властивості ” (м. Ніжин, 13 – 15 травня 2010 р.). Для фахівців, що працюють у галузі біоорганічної хімії та нафтохімії у наукових закладах та вищій школі. У текстах тез доповідей, опублікованих у цьому збірнику, збережено авторський стиль у поданні матеріалу.
МЕЖДУНАРОДНАЯ НАУЧНО-ПРАКТИЧЕСКАЯ КОНФЕРЕНЦИЯ