БІОТЕХНОЛОГІЯ І ГЕННА ІНЖЕНЕРІЯ - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ, 2017)
Навчально-методичні рекомендації з дисципліни "Біотехнологія і генна інже¬нерія" спрямовані на формування у студентів структури та основних по-нять цього курсу. Він складається із навчальної та робочої програм, у яких висвітлено змістовні модулі, вимоги до знань і вмінь студентів, тематики лек-цій¬них та лабораторних занять. Також наведені рекомендації до проведення лабораторних робіт з курсу. Навчально-методичні рекомендації розроблені для студентів ІІІ–IV курсів природничих спеціальностей, які вивчають дисципліну "Біотехнологія і генна інженерія".
Навчально-методичні рекомендації