РЕКРЕАЦІЙНІ РЕСУРСИ СТОЛИЧНОГО РЕКРЕАЦІЙНО-ТУРИСТИЧНОГО РАЙОНУ - Хихлуха, Юлія Миколаївна (My University, 2019)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня: магістр географії, туризмознавець, викладач географії; Освітньо-професійна програма: географія туризму, Спеціальність: 103 Науки про Землю Науковий керівник: Барановська О.В., кандидат географічних наук, доцент Рецензент: Остапчук Валентина Володимирівна, кандидат географічних наук, доцент Рецензент: Сологуб Юрій Іванович, канд. геогр. наук, доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу Національного університету харчових технологій