МЕТОДИКА ВИВЧЕННЯ ІСЛАМСЬКОЇ РЕВОЛЮЦІЇ В ІРАНІ 1978 – 1979 рр. В ШКІЛЬНОМУ КУРСІ ІСТОРІЇ - Федоряка, Олег Анатолійович (My University, 2023)
Автор роботи намагається підібрати найбільш продуктивну методику викладання теми “Ісламська революція в Ірані 1978-1979 рр.” в школі. На основі теорії формування уявлень історичних знань автор розглядає декілька методів та засобів для досягнення найбільшого ефекту від процесу навчання.
Keywords: методика; революція; уявлення; історія