Методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів вищої освіти з навчальної дисципліни «Методика музичного виховання та музично-театралізованої діяльності» - Матвієнко, С. І. (My University, 2025)
У посібнику представлено методичні рекомендації до організації самостійної роботи здобувачів вищої освіти спеціальності А-2 Дошкільна освіта з навчальної дисципліни «Методика музичного виховання та музично-театралізованої діяльності». Надано детальний алгоритм виконання завдань самостійної роботи до кожної із тем навчальної дисципліни, запропоновано джерела для поповнення необхідної інформації; зазначено кількість годин, запланованих на виконання завдання до теми, а також кількість балів, які можуть отримати студенти за умов правильного виконання самостійної роботи та критерії її оцінювання. Інформативні додатки сприятимуть більш якісному виконанню самостійної роботи до дисципліни. Доцільний для викладачів вищих навчальних закладів; здобувачів вищої освіти спеціальності А-2 Дошкільна освіта першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Keywords: музичне виховання; музична педагогіка; музична освіта; музичне виховання дошкільників; методичні рекомендації з музичного виховання; організація самостійної роботи; методика музичного виховання