ДИДАКТИЧНІ ОРГАНІЗАЦІЇ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ В ПОЧАТКОВИХ КЛАСАХ - РЕМЕНЮК, АНАСТАСІЯ ВОЛОДИМИРІВНА (My University, 2018)
кандидат пед. наук, доцент кафедри педагогіки педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту Дубровська Л.О. Рецензенти: к.п.н., доцент к.п.н., доцент