Про першого українця, який здійснив навколосвітню подорож: розповідає директор бібліотеки Ніжинського державного університету, науковий співробітник меморіального будинку-музею Ю. Лисянського Олександр Морозов - Морозов, Олександр Сергійович; Борисова, Світлана ("Армія Inform", 2020)
Про першого українця, який здійснив навколосвітню подорож: розповідає директор бібліотеки Ніжинського державного університету, науковий співробітник меморіального будинку-музею Ю. Лисянського Олександр Морозов. Бесіду записала Світлана Борисова. Електронний ресурс: https://armyinform.com.ua/2020/04/pro-pershogo-ukrayinczya-yakyj-zdijsnyv-navkolosvitnyu-podorozh/
Електронний ресурс: https://armyinform.com.ua/2020/04/pro-pershogo-ukrayinczya-yakyj-zdijsnyv-navkolosvitnyu-podorozh/