Маніпуляції у висвітленні медичної реформи на сторінках українських ЗМІ : - Чубенко, Ірина Вікторівна (Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя, 2021)
У роботі розглянуто питання дезінформації та маніпуляцій в одній з ключових соціальних сфер, охороні здоров’я; проаналізовано матеріали про медреформу на сторінках ЗМІ; виявлено ознаки маніпуляцій у висвітленні медичної реформи в газетах.
кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавр; спец.: 061 – журналістика; наук. керівник Н. С. Подоляка
Keywords: маніпуляції в ЗМІ, охорона здоров’я, медична реформа, дезінформація