ДОШКІЛЬНА ЛІНГВОДИДАКТИКА - Аніщук, А. М. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2011)
Навчально-методичний посібник містить програму навчальної дисципліни, комплекс матеріалів, структурованих відповідно до навчальної програми. Змістове наповнення охоплює аудиторну, самостійну та індивідуальну роботу студентів, надаючи їй системності, послідовності, сприяє формуванню цілісного погляду на проблеми навчальної дисципліни та розвитку достатнього рівня узагальнення матеріалів.
Keywords: лінгводидактика; дошкільна лінгводидактика; дошкільне виховання; теоретичні основи дошкільної лінгводидактики; лінгводидактична концепція