Патологічна фізіологія: курс лекцій для студентів спеціальності 226 Фармація, промислова фармація - Шейко, В. І.; Глазков, Е. О. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
Курс лекцій включає в себе питання та поняття як загальної патологічної фізіології так і питання патофізіології окремих систем організму людини.
Keywords: анатомія; паталогічна анатомія