Світова туристична індустрія: сектор розміщення - Кошова, Анастасія Василівна (My University, 2022)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня бакалавр; Освітньо-професійна програма: Географія, Галузь знань: 10 Природничі науки, Спеціальність: 106 Географія; Науковий керівник: Філоненко Ірина Миколаївна, кандидат географічних наук, доцент; Рецензент: Барановська Ольга Віталіівна, кандидат географічних наук, доцент