Мовностилістичний аспект образу сім’ї в концептосфері ДІМ поезії Ірини Жиленко - Кайдаш, А.М. (Видавництво НДУ ім. Миколи Гоголя, 2018)
У статті розглядаються стилістичні особливості мовного образу сім’ї, який є складником вербального оформлення концептосфери ДІМ в ідіо- лекті Ірини Жиленко. Визначено специфіку вживання лексем на позна- чення родинних стосунків у поетичних творах.
Keywords: мовосвіт; ідіолект; ідіостиль; концепто- сфера