Геокультурний аналіз території (на прикладі України) - Корольова, Вікторія Миколаївна (My University, 2018)
Магістерська робота на здобуття кваліфікації: магістр географії, туризмознавець, викладач географії Галузь знань: 10 Природничі науки Освітньо-професійна програма: географія і туризм Спеціальність: 106 Географія Науковий керівник: канд. геогр. наук, доцент Афоніна О.О. Рецензент: канд. геогр. наук, доцент Філоненко І.М. Рецензент: канд. геогр. наук, доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу Національного університету харчових технологій Сологуб Ю.І.