ЗАГАЛЬНА ЕКОЛОГІЯ - Лисенко, Г. М. (Видавництво НДУ, 2017)
Даний посібник призначений для студентів біологічних спе¬ці-аль¬но¬стей НДУ ім. Миколи Гоголя Мета посібнику – допомогти студентам у вивченні загальної екології. Навчальне видання містить теоретичні матеріали та ме¬то¬дичні рекомендації щодо виконання лабораторних робіт.
Навчально-методичний посібник для студентів біологічних спеціальностей