Картографія з основами топографії - Остапчук, В. В. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
У збірнику до кожної теми курсу “Картографія з основами топографії” подано тести і тестові завдання різної форми і різного ступеня складності. У передмові представлені вимоги до виконання та підходи до оцінювання усіх видів тестів. Наприкінці посібника подано словник основних термінів, пов’язаних з тематикою курсу, а також перелік рекомендованої літератури й інтернет-ресурсів. Збірник адресовано студентам географічних спеціальностей закладів вищої освіти для їхньої підготовки до поточного і підсумкового тестування та вчителям-географам для підготовки учнів до олімпіад з географії.
Keywords: картографія; топографія; географія