Навчально-методичний посібник з патофізіології для підготовки до складання інтегрованого тестового іспиту «Крок-1. Фармація, промислова фармація» - Шейко, В. І.; Глазков, Е. О. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2025)
Навчально-методичний посібник створено за робочою програмою з патофізіології. Посібник містить завдання із банку тестів ліцензійного іспиту «Крок-1. Фармація», створені Центром тестування МОЗ України протягом 2013-2024 рр. Навчально-методичний посібник призначений для аудиторної та самостійної роботи здобувачів ступеня вищої освіти магістр галузі знань 22 «Охорона здоровʼя» спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація». У посібнику представлені тестові завдання, а також обгрунтовані пояснення до привильної відповіді. Видання посібника здійснене з метою допомоги студентам в підготовці до складання ліцензійного іспиту “Крок-1”.