Формування прогностичних умінь у майбутніх керівників дошкільних навчальних закладів - КОШЕЛІВСЬКА, НАТАЛІЯ МИКОЛАЇВНА (My University, 2018)
Магістерська робота на здобуття кваліфікації: Керівник підприємства, установи, організації (у сфері освіти та виробничого навчання) Галузь знань: 07 Управління та адміністрування Спеціальність: 073 Менеджмент Освітньо-кваліфікаційний рівень: магістр Науковий керівник: к.п.н., доцент Новгородська Ю.Г. Рецензенти: к.п.н., доцент Демченко Н.М.