Розвиток професійної компетентності майбутніх соціальних працівників у позааудиторній волонтерській діяльності - Бондаренко, Ганна Григорівна (My University, 2019)
У роботі розглянуто вплив позааудиторної волонтерської діяльності на професійну компетентність майбутніх соціальних працівників. Проаналізовано особливості професійної компетентності майбутніх соціальних працівників. Розкрито сутність і зміст комунікативної, організаторської, соціальної компетентностей та визначено їх місце у структурі професійної компетентності соціального працівника. Досліджено вплив позааудиторної волонтерської діяльності на рівень розвитку комунікативної, організаторської, соціальної компетентностей майбутніх соціальних працівників на основі системи роботи волонтерської групи «Час для нас».
Keywords: соціальна робота; професійна компетентність; волонтерська діяльність; позааудиторна діяльність