Мистецька освіта очима молодого науковця: матеріали V Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції (Ніжин, 15 листопада 2022 р.) - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2022)
Збірник містить матеріали V Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції, що відбулася 15 листопада 2022 року. Тематичне коло питань: проблеми розвитку сучасної художньої освіти; музичне мистецтво в сучасному культурно-освітньому просторі; новітні освітні технології на уроках музичного мистецтва та хореографії; актуальні проблеми сучасного мистецтвознавства.