Фармакогнозія. Модуль 2: лабораторний журнал для студентів ІІІ курсу «Фармація, промислова фармація» - Федченкова, Ю. А.; Москаленко, О. В.; Рудник, А. М. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
Лабораторний журнал з фармакогнозії для студентів ІІІ курсу «Фармація, промислова фармація» містить зміст та методику виконання лабораторних робіт з фармакогнозії, наявні малюнки мікропрепаратів та гістохімічні реакції дають змогу ідентифікувати лікарську рослинну сировину та її якість відповідно до ДФУ.
Keywords: фармакогнозія; фармація; промислова фармація