ФІНАНСОВА ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ В УКРАЇНІ: ОСОБЛИВОСТІ ТА ПРОБЛЕМИ СТАНОВЛЕННЯ, РЕГІОНАЛЬНІ ВІДМІННОСТІ - Кузьменко, Владислав Ігорович (My University, 2018)
Магістерська робота на здобуття кваліфікації: магістр географії, туризмознавець, викладач географії Галузь знань: 10 Природничі науки Освітньо-професійна програма: географія туризму Спеціальність: 106 Географія Науковий керівник: докт. геогр. наук, професор Барановський М.О. Рецензент: канд. геогр. наук, доцент Філоненко І.М. Рецензент: канд. геогр. наук, доцент, заступник декана географічного факультету з навчальної роботи КНУ імені Тараса Шевченка Пасько В.Ф.