Технології навчання інтегрованого курсу «Я досліджую світ» у початковій школі - Білоусова, Н. В. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
У методичних рекомендаціях подано матеріал, який можна використовувати під час підготовки до занять здобувачам освіти другого (магістерського) рівня ОПП Початкова освіта, учителям початкових класів ЗЗСО, асистентам вчителів, методистам центрів професійного розвитку тощо.