МИСТЕЦЬКА ОСВІТА ОЧИМА МОЛОДОГО НАУКОВЦЯ - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Збірник містить матеріали III Всеукраїнської студентської науково- практичної конференції, що відбулася 20 листопада 2020 року. Тематичне коло питань конференції: проблеми розвитку сучасної художньої освіти; новітні освітні технології на уроках музичного мистецтва та хореографії; актуальні проблеми сучасного мистецтвознавства; музичне мистецтво в сучасному культурному просторі.
Матеріали III Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції