Дані про випуск - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ ім. Миколи Гоголя, 2018)
Рекомендовано до друку Вченою радою Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя. Протокол № 4 від 24.11.2018 р. Наукові записки. Серія "Психолого-педагогічні науки" (Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя) / за заг. ред. проф. Є. І. Коваленко. Ніжин: НДУ ім. М. Гоголя, 2018. № 4. 167 с.