Поезія Павла Коробчука: особливості рецепції - Кукса, Ярослава Романівна (My University, 2022)
Науковий керівник – кандидат філологічних наук, доцент кафедри літератури, методики її навчання, історії культури та журналістики О.М. Капленко. Рецензент – кандидат філологічних наук, доцент кафедри літератури, методики її навчання, історії культури та журналістики Н.І. Михальчук. Рецензент – кандидат філологічних наук, доцент кафедри української мови, методики її навчання та перекладу А.М.Кайдаш.