Методика вивчення драматичних творів у 9-11 класах загальноосвітньої школи - Кармазін, Станіслав Станіславович (My University, 2022)
Науковий керівник – доктор педагогічних наук, професор кафедри літератури, методики її навчання, історії культури та журналістики Ю.І. Бондаренко. Рецензенти – доктор філологічних наук, професор кафедри літератури, методики її навчання, історії культури та журналістики Г.В. Самойленко; кандидат філологічних наук, доцент кафедри літератури, методики її навчання, історії культури та журналістики Н.І. Михальчук.